Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajuda'ns a millorar


Ajuda'ns a millorar
  • Insereix-lo en una pàgina web

Qui som

Som la FUNDACIÓ JAUME BATLLE BIGAS, entitat social privada sense afany de lucre, constituïda l’any 2004, i dedicada a la tutela de persones ancianes legalment incapacitades i que, per la seva situació (estar sola o malvivint dins d’una família desestructurada), el jutge decideix donar la tutela a una entitat com la nostra. En aquest moment estem exercint 99 càrrecs tutelars i, al llarg dels nostres dotze anys de vida, n’hem exercit 253. 


On som

Estem al barri del Poblenou, a Barcelona, i tenim tutelats a tota la demarcació de Barcelona.

Projecte

Com que cada càrrec comporta treballar les dades socials, mèdiques, laborals, jurídiques i econòmico-patrimonials del tutelat, fer-ho amb 99 tuteles comporta moure una quantitat d’informació certament aclaparadora. I com que el desig de la Fundació és anar incrementant el nombre de càrrecs, se’ns ha fet ja inajornable disposar d’un nou programa informàtic de gestió de tuteles que ens permeti treballar d’una forma més ràpida, còmode i efectiva, sobretot en l’obtenció de les estadístiques que periòdicament s’han de presentar a les administracions. A més, l’estalvi de temps en la gestió significaria poder dedicar-ne més a l’atenció humana i personalitzada amb els tutelats que és fonamental en la nostra responsabilitat.


Objectiu

L’import d’aquest programa l’hem estimat en 3.500 euros i inclou la seva instal·lació dins del nostre equipament informàtic actual, la formació indispensable de les persones que l’hauran d’utilitzar i el manteniment del servei durant un any. Esperem que amb la col·laboració de tothom que valori aquesta tasca social, ho aconseguirem. 

Recompenses:

Ajuda'ns amb 10 euros: Apareixeràs a les nostres xarxes socials com a col·laborador del projecte.

Ajuda'ns amb 25 euros: Apareixeràs a les nostres xarxes socials com a col·laborador del projecte i t'enviarem el nostre dossier informatiu per a què ens coneixis millor. 

Ajuda'ns amb 50 euros: Et convidem a la carpa que organitzarem el proper 6 de novembre a la Rambla de Poblenou amb carrer Pujades, on hi ha la placa de Jaume Batlle Bigas, de qui prenem el nom com a Fundació. 



 

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

FundacioJaumeBatlleBigas
4
sumadors
95 €
dels 3500 necessaris
finalitzat
el 10/11/2016
Assolit 2%

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Apareixeràs a les nostres xarxes socials com a col·laborador del projecte.

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
Apareixeràs a les nostres xarxes socials com a col·laborador del projecte i t'enviarem el nostre dossier informatiu per a què ens coneixis millor. 

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
Et convidem a la carpa que organitzarem el proper 6 de novembre a la Rambla de Poblenou amb carrer Pujades, on hi ha la placa de Jaume Batlle Bigas, de qui prenem el nom com a Fundació. 

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!