Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

NÈIXER A CASA

Un projecte de Nudriss

NÈIXER A CASA
  • Insereix-lo en una pàgina web

VOLEM PARIR A CASA
Som la Núria i el Driss, una parella que en un futur recent estrenarem la maternitat i la paternitat. Una experiència que  volem viure de la manera més natural possible. De totes les opcions, el part a casa és la que desitgem. Per què? Perquè així ho sentim. Per a nosaltres és una experiència vital que necessitem que s’acompanyi a la pròpia llar, en essència, amb afecte, amb llibertat per sentir i expressar, amb professionals que ens cuidin en el procés i que respectin aquest moment únic.

Malauradament, a diferència d’altres països com Holanda, a l'estat espanyol el part a casa és avui en dia un servei privat que te un cost, i no sempre assequible per a totes les butxaques. En el nostre cas el total d’aquest cost és la suma que apareix al projecte.

L’equip de part a domicili que ens acompanyarà l’assisteixen dues comares professionals que et fan una primera visita a casa a les 37 setmanes, per conèixer-nos de prop,  conèixer el domicili i anar preparant el moment. Estan localitzables 24h a partir d’aquesta data, fan l’acompanyament durant totes les hores que duri el part  i dues hores posteriors, realitzen tres consultes post part al domicili, i tot el contacte telefònic que sigui necessari.   

Confiem en aquestes dones que amb la seva experiència, sensibilitat i coneixement fan possible que parelles com nosaltres, puguem optar a viure aquesta experiència tal i com la sentim, l’experiència de veure néixer al nostre fill a casa.
 
COM ENS POTS AJUDAR A FER-HO POSSIBLE?
Si el que t’expliquem et ressona i vols col·laborar per fer possible que puguem viure el part a casa, qualsevol aportació serà benvinguda! Pots participar comprant un cupó o més, o un entre varies persones.
Només si s’arriba a la suma demanada amb el temps que dura la publicació del projecte es farà efectiu el cobrament dels cupons, en cas que no passi, no es cobrarà res als sumadors.
 
QUAN HA DE NÈIXER?
La data prevista de part és entre el 30 d’agost i el 4 de setembre.
 
Us agraïm de cor les aportacions realitzades.
Mentrestant... Volem reivindicar en aquest espai el dret del part a casa
públic i gratuït!
 

Facebook     Twitter    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Nudriss
49
sumadors
3000 €
dels 2800 necessaris
finalitzat
el 30/07/2016
Assolit 107%

Aporta-hi 25 €

16 sumadors
(Queden 10 de 20 recompenses)
Apadrinar la Iniciativa
Les padrines i padrins tindreu un lloquet a una de les parets de casa nostra on hi escriurem tots els noms de les persones que conformeu aquesta xarxa solidària.

Aporta-hi 50 €

20 sumadors
(Queden 1 de 14 recompenses)
Una Foto pel Record
A més de ser padrines i padrins de la iniciativa, us obsequiem amb una fotografia del naixement.

Aporta-hi 100 €

7 sumadors
(Queden 5 de 10 recompenses)
Un dinar Festiu
A més de ser padrines i padrins de la iniciativa i de tenir una foto pel record, us convidem a un dinar amb aires de cuina marroquinocatalana per gaudir-nos i celebrar plegats l'esdeveniment. (Dia a concretar)

Aporta-hi 150 €

6 sumadors
(Queden 1 de 4 recompenses)
Cap de Setmana a Mallorca
A més de ser padrines i padrins de la iniciativa, de tenir una foto pel record i de gaudir d'un dinar festiu, us convidem a passar un cap de setmana a la nostra casa de Mallorca. Organitzarem les estàncies a principis de 2017.


Blog del projecte

3000 Gràcies !!! Objectiu assolit.

  Ho hem aconseguit!! Gràcies al suport de totes i tots vosaltres el Nur podrà nèixer a casa. Ha estat una experiència increïble!! Ara només falta preparar-nos ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!