Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Cafè Hellfire

Un projecte de alexsantalo



  • Insereix-lo en una pàgina web

 
Hem assolit l'objectiu!!

Moltes gràcies a tots els que ens heu donat suport. No només l'hem assolit, sino que l'hem superat!

I què vol dir això? Ara us ho expliquem.

Un cop assolits el primer objectiu de 600€, que cobria el cost del material i les recompenses, ens plantegem un nou objectiu.
Si arribem als 750€ afegirem merchandatge a les recompenses. I si ja hi heu participat, també en tindreu! Xapes, tasses, depenent de la recompensa que hagueu triat en tindreu unes, altres, o totes dues!
A més a més, el material que comprem pels programes serà de més qualitat, permetent-nos innovar i fer coses diferents.

De nou, moltíssimes gràcies. Sense vosaltres no som res. De debò.


Cafè i Cigarro 
és un programa setmanal d’una hora de durada que ha dut una vida dispersa. Després de passar cinc temporades emetent per streaming a Ràdio Ateneu del Clot (projecte del qual Cafè i Cigarro va estar des del començament a la graella), aquesta sisena temporada (2015-2016) està emetent des dels estudis d’Scanner FM, la pionera emissora de ràdio online.
Estructurat amb un format de magazine cultural, pel Cafè i Cigarro han passat convidats com Quim Monzó, Berto Romero, Toni Clapés, Òscar Andreu i Òscar Dalmau, Jordi Beltran, Bernat Soler, Mònica Planas, Cels Piñol, Marc Pastor, Pepe Colubi o Jordi Margarit, entre molts d’altres...

L'equip
David Guerra. Grafista de professió, però vinculat al món de la ràdio local des de ben jovenet. Ja consolidat en l’alopècia ha anat polint etapes a la premsa musical, fent de redactor a pàgines web i revistes del món del Hip-Hop; també ha escrit petites càpsules d’humor per a La Segona Hora (RAC1, temporada 2011-12) i ha fet tonteries a dalt d’escenaris com a frontman i vocalista del grup d’electroclash Herois de la Katalunya Interior (2006-2010). Aquesta temporada parla de tebeos, els diumenges, al magazine La Primera Pedra de RAC1.

Amadeu Brugués. Treballa en coses de català (transcripció, subtitulació, traduccions) des de fa més de trenta anys. Té experiència com a analista programador i fa una colla d’anys que analiza productes informàtics i n’escriu articles a la premsa especialitzada. Escriu coses de molta profunditat per a la web de Minoria Absoluta i de vegades fa encàrrecs com a soldat de fortuna. Fuma en pipa i ha deixat a la Mònica Terribas corpresa amb el seu verb.

Àlex Santaló. Il·lustrador barceloní amb més de deu anys d’experiència com a autònom, que és molta experiència; participa en la creació de Ràdio Ateneu del Clot, i de Cafè i Cigarro al gener del 2011. Fent la tasca de codirector, presentador de seccions, tècnic de so i McGyver de tecnologia audiovisual. També s’esplaia parlant de coses freaks al podcast HellFire Club (amb el Capitán Urías). Aquesta temporada fa vinyetes en directe PER LA RÀDIO al magazine esportiu El Primer Toc (RAC1)

Escolta els programes!

El Club Hellfire és un programa de ràdio fet per Oriol Estrada i Àlex Santaló. Un espai de debat sobre cultura dispersa i alternativa. Monogràfics de cinema, sèries, còmics, literatura i música amb experts en els temes que us presentem. Entre els experts que han passat pel programa, hi trobem en Marc Pastor, Pep Prieto, Jordi Sánchez Navarro, Jordi Ojeda, Marcos Muñoz, Fausto Fernández i Berto Romero.

Escolta els programes!

Tots dos programes hem passat per diferents emisores, Ràdio Ateneu del Clot, Fem Ràdio i Scanner FM. Però a hores d'ara, i veient que la nostra audiència majoritària no viu del directe sino dels podcasts, hem decidit independitzar-nos. I estimats fans, necessitem la vostra ajuda per aconseguir la infraestructura necessària per fer-ho. Taula de mescles, micros i quatre coses més per poder portar-vos els programes de forma ràpida, àgil i independent.

Et necessitem!

LES RECOMPENSES

Les recompenses van des de una simple col·laboració desinteressada (gràcies) a venir de convidat als programes, de públic, passar una tarda amb els dos frics del Hellfire com personal Shoppers, o una Croquet Party amb Cafè i Cigarro en directe amb croquetes del gran xef David Guerra (les heu tastat? son les millors croquetes del món!)

Cafè Hellfire

Facebook     Twitter    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

alexsantalo
36
sumadors
800 €
dels 600 necessaris
finalitzat
el 05/08/2016
Assolit 133%

Aporta-hi 10 €

8 sumadors
COL·LABORACIÓ DESINTERESSADA A canvi, us ho agraïrem amb tot el nostre cor. Tots quatre, de debò. Gràcies per avançat! Mira si som bones persones.

Aporta-hi 20 €

4 sumadors
TEMA PEL HELLFIRE Proposa un tema pel Club Hellfire i en farem un monogràfic.

Aporta-hi 20 €

14 sumadors
(Queden 0 de 14 recompenses)
CARICATURA Vols una caricatura? l'Àlex Santaló t'en fa una. Din A4, blanc i negre.

Aporta-hi 30 €

4 sumadors
(Queden 1 de 5 recompenses)
CONVIDAT CAFÈ I CIGARRO Vine un dia convidat al Cafè i Cigarro a repassar l'actualitat amb nosaltres.

Aporta-hi 40 €

1 sumadors
(Queden 2 de 3 recompenses)
CONVIDAT HELLFIRE Proposa un tema pel Club Hellfire i vine com a convidat a parlar-ne.

Aporta-hi 40 €

1 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
PERSONAL SHOPPERS Hellfire personal shoppers. l'Oriol Estrada i l'Àlex Santaló passaran una tarda amb tu per Barcelona fent de personal shoppers a botigues culturals. Còmic, cinema, sèries, literatura, etc.

Aporta-hi 40 €

4 sumadors
CROQUET PARTY Vine a una croquet party organitzada pel Cafè i Cigarro amb croquetes del gran xef David Guerra i programa en directe.


Blog del projecte

JA TENIM ELS 600!
MOLTES GRÀCIES!! Dos dies hem trigat a aconseguir els 600€ i assolir l'objectiu del crowdfunding! Sou molt grans, de debò. Un cop assolit, teniem dues opcions. Tancar-ho aquí, ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!