Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

El nostre gra de sorra; ajudem als refugiats

Un projecte de Trucs Sant Sadurni



  • Insereix-lo en una pàgina web

Som els Trucs, la última branca de l'Agrupament Escolta de Sant Sadurní d'Anoia, de l'Alt Penedès. Formem part de l'associació Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG). És una associació sense ànim de lucre amb la missió d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia, fent-los protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat. La nostra unitat està formada per 12 joves d'entre 17 i 19 anys i per dos animadors. 

El que farem al camp de refugiats, anomenat La Jungla, serà distribuir els subministraments o materials que hi arribin. A més a més, a la tarda farem diferents projectes per als nens, ja siguin tallers de manualitats, música, esports, entre altres.

Per a realitzar el projecte hem contactat  amb la ONG “Care 4 Calais” que ens proporciona tota la informació necessària per a poder-hi anar i, juntament amb ells, estem preparant tot el necessari pel viatge per tal d'agafar les maletes el dia 24 de juliol i emprendre el viatge cap a Calais fins el dia 4 d'agost.

Un cop realitzat el nostre projecte, tornarem a casa i el que farem serà plasmar tot el que hem vist, experimentat i viscut en un reportatge. Amb això, el que volem aconseguir és conscienciar a la gent de la situació actual dels refugiats ja que molta gent no sap amb quines condicions viuen ni com és el seu dia a dia.

 

Som una entitat sense ànim de lucre i, per poder realitzar amb èxit el nostre projecte, necessitem la vostra ajuda per tal de poder finançar-nos les grans despeses del viatge.

Ens ajudeu? laugh


Si durant la nostra estada a Calais, us pregunteu com van les coses no dubteu en entrar a la pàgina del facebook o del twitter. Intentarem posar les xarxes socials al dia en el cas de poder accedir a alguna red wifi! En cas que no poguéssim, a la tornada del viatge penjarem tot de coses interessants!! 

Moltes Gràcies a tothom!blush


 

Recompenses
 
Secció d'agraïments. Aquesta secció estarà ubicada al reportatge per tal de donar a conèixer tota la gent que ha col·laborat a ajudar-nos a realitzar el nostre projecte.
Invitació a l'acte de tornada. Quan tornem del nostre viatge, realitzarem un acte on explicarem i ensenyarem tot el que hem viscut, observat i experimentat durant tots els dies per tal de donar a conèixer a la resta de la gent com és la situació actual del camp de refugiats de Calais.
Sorteig d'un sopar per a dues persones. El sopar és al restaurant Taps de Suro de Sant Sadurní d'Anoia, és per a dues persones i està valorat en 40€.
DVD firmat del reportatge. Realitzarem un DVD on hi gravarem un reportatge fet per nosaltres amb tot el material recollit.
Visita a la fàbrica de xocolata Simón Coll. Vine a visitar l’Espai Xocolata Simón Coll i endinsa’t en l’apassionant món de la xocolata. A través d’un impressionant muntatge audiovisual amb imatges espectaculars i innovadores faràs un recorregut vivencial pels orígens, la cultura, la història i el procés d’elaboració de la xocolata Simón Coll. Les explicacions del guia acabaran de complementar la visita fent possible que puguis entrar en contacte més directe amb el món de la xocolata experimentant amb pinyes i faves de cacau, motllos per fer figuretes, etc…
També podràs veure el funcionament de la planta pilot on s’estarà fabricant producte alhora que podràs tastar la xocolata acabada de fer i aprendràs a degustar-la de manera òptima.
Gaudeix d’una experiència multi-sensorial, única i innovadora i deixa’t endur per les sensacions més autèntiques.

Dia i hora de visita a concretar.
Visita a la Cava Agustí Torelló Mata. Recorregut guiat per les instal·lacions de la bodega de vinificació d'Agustí Torelló Mata i per les caves on s’elaboren els seus caves. També i haurà una degustació comentada de caves.

Dia i hora de visita a concretar.
Val de 2 sessions a l’Equip 4. Tindràs la oportunitat d'anar al centre de fitness Equip 4 per realitzar 2 sessions de la classe que tu vulguis!
Visita a la Cava Freixenet. A les Caves Freixenet, situada a Sant Sadurní d'Anoia, es produeix amb soprenent naturalitat la combinació de tradició, innovació i l’aplicació de la més avançada tecnologia. Una visita guiada per les seves instal·lacions permet poder veure d’aprop aquesta combinació.

Dia i hora de visita a concretar.
Paintball per a dues persones. Podràs fer una partida al Paintball juntament amb un altre amic/a a l'EcoPaintball situat al mig de l'Alt Penedès. Contra més gent més diversió, així que forma el teu equip i ves-hi!
Experiència a Can Bruna. Una sala d’escapisme és un joc de lleure on un grup d’entre 2 i 5 persones han d’aconseguir escapar d’un espai tancat i vigilat des de fora per càmeres. Tindran 60 minuts per resoldre jocs d’enginy inofensius i així anar avançant en el joc fins a aconseguir el propòsit d’escapar. La força física no intervé en cap moment, tot és qüestió de destresa i d’activar les neurones, sense cap necessitat de ser un setciències. És una activitat a l’abast de totes les persones majors de 12 anys! Hi juguen un paper clau la bona comunicació i el treball cooperatiu. No us perdeu l’emocionant repte que us proposem! Entre porrons i espardenyes de set vetes… hi trobem El Mas de Can Bruna, una casa de pagès que cal alliberar d’uns fantasmes que l’han ocupat vilment. Uniu-vos a la nissaga dels Bruna per recuperar el seu llegat. El temps corre i l’adrenalina es dispara!

La recompensa consisteix en una experiència a Can Bruna per a 5 persones, dia a triar mentre sigui de dilluns a divendres i hora a concretar amb Can Bruna mateix.
El teu nom d'empresa, entitat, etc., o logo apareixerà a la secció d'agraïments  i a tot el material que realitzem (CDs, reportatge). Si ets una empresa, una entitat o una associació i vols col·laborar, nosaltres posarem el teu logo/nom a la secció d'agraïments i a tot el material que realitzem com per exemple al CD del reportatge.

El nostre gra de sorra; ajudem als refugiats

Facebook     Twitter    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

55
sumadors
1705 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 23/07/2016
Assolit 113%

Aporta-hi 3 €

5 sumadors
El teu nom apareixerà a la secció d'agraïments del reportatge.

Aporta-hi 5 €

5 sumadors
Invitació a l'acte de tornada.

Aporta-hi 10 €

4 sumadors
El teu nom apareixerà a la secció d’agraïments del reportatge + invitació a l'acte de tornada.

Aporta-hi 15 €

6 sumadors
El teu nom apareixerà a la secció d’agraïments del reportatge + entres al sorteig d’un sopar per a dues persones.

Aporta-hi 20 €

11 sumadors
Un DVD firmat del reportatge + invitació a l'acte de tornada.

Aporta-hi 25 €

7 sumadors
Visita a la fàbrica de xocolata Simón Coll.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
Visita a la cava Agustí Torrelló Mata.

Aporta-hi 40 €

4 sumadors
Val de 2 session a l’Equip 4 (centre de fitness).

Aporta-hi 50 €

4 sumadors
Visita a la cava Freixenet.

Aporta-hi 60 €

2 sumadors
Val per a una partida a Eco Paintball per a deus persones.

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
Experiència a Can Bruna (room escape).

Aporta-hi 150 €

2 sumadors
El teu nom d'empresa, entitat, etc., o logo apareixerà a la secció d’agraïments.

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
El teu nom d'empresa, entitat, etc., o logo apareixerà a la secció d'agraïments i a tot el material que realitzem (CDs, reportatge).

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!