Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajudan's a aconseguir la nostra màquina de fer xapes!

Un projecte de ClubSocialLaMuralla

Ajudan's a aconseguir la nostra màquina de fer xapes!
  • Insereix-lo en una pàgina web

Club Social La Muralla és un recurs que penja de L'Associació Ment i Salut la Muralla de Tarragona.
Aquesta neix com a resultat de la decisió d'un conjunt de persones amb problemes de salut mental, familiars i professionals. Podeu fer una ullada a la nostra web
http://www.clubsociallamuralla.com/

El Club es constitueix com una estructura de suport social per tal que les persones que hi participen, disposin d'una xarxa social de referència i puguin superar els obstacles que dificulten la seva participació en activitats del seu entorn comunitari. El club per tant, té una funció rehabilitadora i d'inclusió social, posant l'émfasi de la seva intervenció en la participació activa de l'usuari, fomentant espais d'autogestió i l'assumpció de responsabilitats.

La missió del club és ajudar a les persones amb problemes de salut mental a utilitzar les activitats de lleure per assolir quotes de salut, independència, participació, integració  en la comunitat i qualitat de vida; promoure un estil de vida en el que les activitats de lleure siguin importants per la persona, tenint present que la identitat del club va més enllà del lleure, incidint i recolzant el projecte vital de la persona.


Per tal de poder aconseguir totes les quotes assumides es marquen una sèrie d'activitats en un horari entre les que destaquen: teatre, hort terapèutic, senderisme, anglès, català, música, pintura, manualitats, vida saludable, ... entre d'altres.
Però cada any tractem d'innovar i introduir noves activitats que esdevinguin noves motivacions i treballin noves habilitats. 

Hem tingut una idea al Club per ofertar un nou taller que ens ajudi en molts aspectes: Volem començar un taller setmanal de CREACIÓ DE XAPES!
Amb aquesta nova activitat podríem treballar la psicomotricitat fina, la concentració i atenció, la creativitat, el treball en equip, l'ocupació del temps lliure amb noves motivacions i la realització personal en veure que sóm capaços de produir coses noves per a la societat.

Amb la vostra aportació podrem aconseguir fons per comprar la màquina de xapes que necessitem.

A què destinarem les aportacions
Volem aconseguir una financiació mínima de 300 euros per tal de poder adquirir una màquina de fer xapes per al taller.
En aquesta web podeu veure els preus dels diferents models i què inclou cada kit:
http://www.persoropa.com/kits-de-maquinas-de-hacer-chapas-publicitarias.html

Els preus de les màquines depèn del nombre d'accesoris, dels motlles de diferents mides que inclou, de si a més inclou una màquina retalladora del paper per fer els cercles exactes,...
A més necessitarem comprar les xapes en si per utilitzar-les juntament amb la màquina



Calendari
Si assolim l'objectiu econòmic, procedirem a fer la compra del kit B500 màquina + troqueladora (232 euros), i a part haurem de comprar xapes per poder utilitzar juntament amb la màquina.

Recompenses
Si la teva aportació arriba o supera els 10€ t'enviarem una targeta d'agraïment signada i dedicada pels usuaris del club
Si la teva aportació arriba o supera els  25€ t'enviarem una targeta d'agraïment signada i dedicada pels usuaris del club + Gorra estampada amb el logo del club (càrrec d'enviament inclòs)
Si la teva aportació arriba o supera els 60€ t'enviarem una targeta d'agraïment signada i dedicada pels usuaris del club + Gorra estampada amb el logo del club + Cistella de productes ecològics fets al nostre Hort terapèutic  (càrrec d'enviament inclòs)

Si feu una aportació com a entitat de 100€ o més, us enviarem la targeta d'agraïment i a més, us tindrem en compte com a col·laboradors afegint el vostre logo en les activitats i difusions oportunes.

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

ClubSocialLaMuralla
El Club Social la Muralla som un club format per persones amb diagnòstic de trastorn mental, que busca utilitzar les activitats de lleure per assolir quotes de salut, independència, participació, integració en la comunitat i qualitat de vida.
1
sumadors
60 €
dels 300 necessaris
finalitzat
el 27/07/2016
Assolit 20%

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
Targeta d'agraïment signada i dedicada pels usuaris del club

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
Targeta d'agraïment signada i dedicada pels usuaris del club + Gorra estampada amb el logo del club (Ens fem càrrec de les despeses d'enviament en territori català. Si és fora d'aquest àmbit territorial es carregaran al sumador)

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
Targeta d'agraïment signada i dedicada pels usuaris del club + Gorra estampada amb el logo del club + Cistella de productes ecològics fets al nostre Hort terapèutic (Ens fem càrrec de les despeses d'enviament en territori català. Si és fora d'aquest àmbit territorial es carregaran al sumador)

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Si feu una aportació com a entitat de 100€ o més, us enviarem la targeta d'agraïment + Gorra estampada amb el logo del club + Cistella de productes ecològics fets al nostre Hort terapèutic I a més, us tindrem en compte com a col·laboradors afegint el vostre logo en les activitats i difusions oportunes. (Ens fem càrrec de les despeses d'enviament en territori català. Si és fora d'aquest àmbit territorial es carregaran al sumador)

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!