Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Festes Majors Alternatives, populars i autogestionades de Gavà

Un projecte de alternativesgava

Festes Majors Alternatives, populars i autogestionades de Gavà
  • Insereix-lo en una pàgina web

QUAN?
27 de Juny

ON?
Av. Juan Carles, 41, Cotxeres Autobusos Mohn, Gavà

PÀGINA WEB



INTRODUCCIÓ
Any  rere any hem anat veient com la nostra Festa Major ha anat perdent  caliu, personalitat, esperit de gresca col·lectiva i identitat de poble. I amb recel hem vist també com a les poblacions veïnes s’han anat consolidant  unes festes populars  i alternatives organitzades des del poble i per al poble.

Doncs gràcies a la implicació de diferents organitzacions i entitats podem dir que les Festes Alternatives ja són una realitat a Gavà. Nosaltres hi hem posat les hores, la il·lusió... un sense fi d’assemblees perquè Gavà també pugui gaudir de les seves festes, autogestionades i populars.

Ara només cal que tu aportis el teu granet de sorra per acabar de consolidar el projecte i que el dia 27 de juny et sentis peça clau d’una nova manera d’entendre la Festa Major, recuperant  l’esperit d’un model de poble que avança cap a una societat més lliure i compromesa.

QUÉ VOLEM?
Volem el teu suport per a poder engegar aquest projecte tant engrescador i poder gaudir a Gavà també d'unes festes alternatives, populars i autogestionades amb consciència social.

Amb les vostres aportacions podeu tenir com a recompensa samarretes de les festes, tiquets pel correbars, tiquets pel dinar popular, gots de les festes, cervesa commemorativa.... i la col·laboració imprescindible en aquestes festes  que són de tots i totes fent que les poguem gaudir al màxim.

Samarreta de les Festes






Samarreta de les Festes, aconsegueix-la sent mecenes!! Fes la teva aportació!!!














QUÉ FAREM?

Matí

Migdia


Tarda


Nit - Matinada
 
 

QUI HI HA AL DARRERE?
La Festa Major Popular i Alternativa és un esdeveniment organitzat de forma independent i autogestionada  per un conjunt d’entitats de Gavà i col·lectius locals implicats en diversos àmbits del moviment ciutadà:

- Ateneu Popular la Màquia
- Agrupament Escolta i Guia Roc del Migdia
- Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME)
- Castellers de Gavà
- Rebost del Delta
- Sonaquetomba
- Grup Ecologista Les Agulles
- Colla de Grallers l’Anguila
- Arran
 

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

108
sumadors
1921 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 21/06/2015
Assolit 128%

Aporta-hi 3 €

5 sumadors
2 tiquets de cervesa per les festes alternatives

Aporta-hi 5 €

15 sumadors
Agraiment a la pagina web i per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + 2 tiquets de cervesa

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
Agraïment a la pagina web per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + 4 tiquets de cervesa per les festes. "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 10 €

25 sumadors
(Queden 76 de 100 recompenses)
Pack col·laborador cerveser: Agraïment a la pagina web per escrit + Ampolla de cervesa artesana personalitzada de les Festes (tirada de només 100 unitats) + Samarreta de les festes. "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 10 €

10 sumadors
Pack Correbars: Agraïment a la pagina web per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + Tiquet pel Correbars. "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 17 €

3 sumadors
Agraïment a la pagina web per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + 2 tiquets de cervesa per les festes + Tiquet Dinar popular. "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 20 €

15 sumadors
Pack Correbars complet: Agraïment a la pagina web per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + Tiquet pel Correbars + Samarreta. "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 25 €

13 sumadors
Pack col·laborador amb samarreta: Agraïment a la pagina web per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + Samarreta + 2 tiquets de cervesa per les festes + Tiquet dinar popular "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 40 €

14 sumadors
Pack Festa Completa: Agraïment a la pagina web per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + Tiquet dinar popular + Tiquet pel Correbars + Samarreta. "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 65 €

3 sumadors
Per a entitats. Col·laboració en el finançament d'unes festes necessàries a Gavà, el nom a la web i una placa d'agraïment.


Blog del projecte

Regal per als 100 primers sumadors

Ja hem arribat al 60% de les aportacions! I aixó és una gran notícia. Us estem molt agrïts per la confiança dipositada en aquest projecte i tota la gent que en forma part. I ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!