Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Fiança Acusació Popular

Un projecte de corrupcioSBD

Fiança Acusació Popular
  • Insereix-lo en una pàgina web

La Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció és una entitat sense ànim de lucre constituïda per ciutadans i ciutadanes de Sabadell amb un mateix objectiu: escombrar la corrupció, principalment política, de la ciutat de Sabadell i d’arreu.
 

Es va crear el desembre de 2012 a rel de l’esclat del cas Mercuri, el 27 de novembre de 2012, que va posar el descobert una trama de corrupció sense precedents, amb l’epicentre en el govern municipal de Sabadell a mans del PSC. El llavors alcalde de Sabadell i president de la Federació de Municipis, Manuel Bustos, tres regidors del PSC, entre ells el seu germà Paco Bustos, la parella de l’alcalde i directora de l’àrea de presidència, Montse Costa, el seu tiet i president del Gremi de constructors, el director de l’àrea d’Urbanisme, el coordinador de l’àrea de Via Publica, el cap de la Policia Municipal, junt amb més d’una vintena de constructors, van quedar imputats per diversos delictes de corrupció política: suborn, tràfic d’influències, malversació de fons públics, etc.
 

L'objectiu de la Plataforma és lluitar contra la corrupció, denunciar els fets, fent difusió dels motius d’aquesta greu xacra, organitzant actes informatius, així com exigir la dimissió immediata de tots els càrrecs públics i dels càrrecs de confiança i el cessament dels funcionaris imputats. També reclamar responsabilitat i transparència a les institucions públiques i l’adopció de mesures de regeneració democràtica.
 

El juliol de 2013 la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, amb el suport de l’ALLAC (Associació lliure d’advocats i advocades de Catalunya) va decidir personar-se com a ACUSACIÓ POPULAR en les 28 peces de les 33 en què s’ha convertit el cas Mercuri.
 

La personació té com a finalitat la participació de la ciutadania en un procés judicial que li afecta directament. Col·laborar activament a esclarir els fets, cooperar en la investigació i l’aportació de proves i, sobretot, garantir que s’arribi fins el final del procés i es depurin de manera efectiva les responsabilitats que se’n derivin.
 

Malauradament, aquesta col·laboració ciutadana amb la justícia i contravenint tota lògica i l’estímul per la participació ciutadana, els estaments judicials han posat cost a l’acusació popular exigint el dipòsit de fiances desproporcionades per a poder participar.
 

Necessitem 6.000 euros per a poder participar com acusació popular contra la corrupció política, del contrari la ciutadania quedarà exclosa i sense garanties que s’arribi al final del procés judicial.
 




RECOMPENSES


- Pots obtenir adhesius per posar a la carpeta, o per enganxar allà on vulguis, fer difusió, i denunciar tant la corrupció com l'estafa bancària que porta 5 anys denunciant la PAH.

- També podràs obtenir llibres de diferents autors (Roc Casagran, Jordi de Arriba, Antonio Santamaría), o un CD de flamenco de Blas Córdoba "Kejío" i Chano Domínguez.

- Si el què vols és un espectacle en directe, pots anar al concert "La Flama", que es farà el 20 de desembre a Sabadell, on podràs veure en directe a grups com Txarango, Esne Beltza, Alquadrat i Aspencat.

- També pots pensar en prendre't un menú al bar-restaurant del Casal Can Capablanca de Sabadell.

Des d'aquí, volem donar les gràcies a tots els col·lectius, entitats, i artistes que han fet possible totes aquestes recompenses, i així ho farem també al nostre web amb tothom qui sumi.

Moltes gràcies!




ACTUALITZACIÓ (28/11/14):

Gràcies a l'aportació d'Amics de Toni Farrés, afegim nova recompensa: el llibre Antoni Farrés i Sabater, tal com l'hem conegut.



ACTUALITZACIÓ (30/11/14):

Afegim nova recompensa! Moltes gràcies al Ball de Diables de Sabadell per la seva aportació dels llibres A l'infern s'hi està calent... 25 anys de versets del Ball de Diables de Sabadell.



Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció



Web - Twitter - Facebook

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

corrupcioSBD
corrupcioSBD
Sabadell
Plataforma ciutadana que dóna resposta a l'esclat del cas Mercuri, per superar la xacra de la corrupció a les institucions. Actualment constituïda com a acusació popular amb l'ajut de l'Associació Lliure d'Advocats i Advocades de Catalunya.
158
sumadors
6085 €
dels 6000 necessaris
finalitzat
el 18/12/2014
Assolit 101%

Aporta-hi 5 €

17 sumadors
Menció a la nostra web + Adhesiu de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció.

Aporta-hi 10 €

20 sumadors
Menció a la nostra web + Adhesiu de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció.

Aporta-hi 15 €

12 sumadors
Menció a la nostra web + 3 Adhesius de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció.

Aporta-hi 20 €

13 sumadors
(Queden 0 de 10 recompenses)
Menció a la nostra web + Adhesiu de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció + Llibre "El fin de la era Bustos" de Jordi de Arriba i Antonio Santamaria.

Aporta-hi 25 €

13 sumadors
(Queden 9 de 20 recompenses)
Menció a la nostra web + 1 Adhesiu de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció + 1 Llibre "Antoni Farres Sabater, tal i com l'hem conegut"

Aporta-hi 25 €

2 sumadors
(Queden 8 de 10 recompenses)
Menció a la nostra web + 1 Adhesiu de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció + 1 Llibre "A l'infern s'hi està calent..." 25 anys de versots del Ball de Diables de Sabadell.

Aporta-hi 25 €

10 sumadors
(Queden 0 de 10 recompenses)
Menció a la nostra web + Adhesiu de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció + 1 Llibre del Roc Casagran a escollir: "Un ós panda al pas de zebra" o "Austràlia"

Aporta-hi 25 €

18 sumadors
(Queden -2 de 10 recompenses)
Menció a la nostra web + Adhesiu de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció + 1 CD del nou treball de l'artista Sabadellenc - Blas Córdoba - "El Kejío" i Chano Dominguez, "Bendito".

Aporta-hi 25 €

11 sumadors
(Queden 0 de 10 recompenses)
Menció a la nostra web + Adhesiu de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció + 1 Menú al restaurant Can Capablanca.

Aporta-hi 40 €

3 sumadors
(Queden 13 de 15 recompenses)
Menció a la nostra web + Adhesiu de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció + Pack de la PAH : Samarreta PAH i 3 adhesius de "Este banco engaña, estafa y echa a la gente de su casa".

Aporta-hi 40 €

6 sumadors
(Queden 4 de 10 recompenses)
Menció a la nostra web + Adhesiu de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció + 1 samarreta del concert "La Flama".

Aporta-hi 50 €

23 sumadors
(Queden 1 de 10 recompenses)
Menció a la nostra web + Adhesiu de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció + 1 entrada pel concert "La Flama", que es farà a Sabadell el 20 desembre.

Aporta-hi 250 €

10 sumadors
(Queden 2 de 6 recompenses)
Menció especial a la nostra web, a Facebook i a Twitter + 100 adhesius de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció + 5 adhesius de la PAH + 1 Samarreta de la PAH + 1 CD del nou treball de l'artista Sabadellenc - Blas Córdoba - "El Kejío" i Chano Dominguez "Bendito" + 1 llibre "El fin de la era Bustos". + 1 Llibre "Antoni Farres Sabater, tal i com l'hem conegut"

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!