Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

HOTEL PORQUÍ

Un projecte de Tatay

HOTEL PORQUÍ
 • Insereix-lo en una pàgina web

Volem editar un llibre amb les millors tires de l'HOTEL PORQUÍ!

L'any 2009, Jordi Fenosa TATAY, il·lustrador i dibuixant de còmics, comença aquesta sèrie al seu blog a MésVilaweb. Des de 2012 apareix al Diari Gran del Sobiranisme, on es publica fins avui. 

Es diu que del porc, tot s’aprofita. Els catalans, per tant, som com els porcs? tenim coses en comú, o, fins i tot, ens hi assemblem, més i tot del que voldríem?
De nosaltres, si més no, tot s’ha aprofitat, els darrers, diguem-ne... tres-cents anys? (per dir un període de temps qualsevol, així, a la babalà, eh?)
Rumiant a l’entorn d’aquestes bestieses, una tarda d’estiu va néixer Hotel Porquí. Ja fa uns anyets, d’això, i el resultat han estat una tirallonga d’episodis. Ara volem que els pugueu tenir a les mans, recopilats i posats sobre paper, però això només serà possible si abans hi ha una pila de gent que s’ha gratat la butxaca. Llavors, amb porquines llàgrimes d’agraïment us direm: moltíssimes gràcies a tots!

Temps de canvis, dels grossos, si tot va bé. Aquí va un granet de sorra, un més. Com diu en Ruf, “durant molt de temps els porcs hem estat uns imbècils. Ara cal decidir si deixem de ser porcs o deixem de ser imbècils”.
Vosaltres teniu la paraula. Vosaltres, els porcs, vull dir.

Ens calen les vostres aportacions per arribar als 2500 euros necessaris!!!

Cóm s'invertiran aquests diners?:
-2000 euros per a l'edició de quatre-cents exemplars del llibre, que tindrà 112 pàgines a color i blanc i negre.
-Els restants seran per a les recompenses; samarretes, adhesius... i per a les trameses de correus, etc...

Tenim fins al dia 12 D'OCTUBRE, "Dia de la Porquinitat"!Depèn de tots vosaltres que els personatges de l'HOTEL PORQUÍ aconsegueixin el seu objectiu o que acabin convertits en mortadel·la!

Les recompenses
http://www.hotelporqui.cat/

https://www.facebook.com/pages/Hotel-Porqu%C3%AD/90189617837

Diari Gran del Sobiranisme:   http://nblo.gs/ZAVIx
 
Copyright Tatay, 2014

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Tatay
Tatay
Torroella de Montgrí
Jordi Fenosa Tatay, dibuixant i escriptor de llibres infantils. Sóc l’autor d’un parell de novel•les i he il•lustrat un munt de llibres. Un dia vaig tenir l’estranya idea de que dibuixant porcs potser ajudaria a que el nostre país fos una mica millor. Era l’any 2009, i així va començar Hotel Porquí. Que vaig néixer a Barcelona el 1965 i que ara visc al Baix Empordà, són detalls sense cap mena d’importància.
100
sumadors
2584 €
dels 2500 necessaris
finalitzat
el 12/10/2014
Assolit 103%

Aporta-hi 12 €

38 sumadors
Aconseguiràs un exemplar del llibre amb el teu nom als crèdits d'agraïment. (despeses postals incloses).

Aporta-hi 24 €

33 sumadors
Un exemplar del llibre amb el teu nom a la pàgina d'agraïments, una samarreta (noi o noia, diferents talles) i un adhesiu de la sèrie.

Aporta-hi 32 €

8 sumadors
(Queden 4 de 12 recompenses)
Un exemplar del llibre amb el teu nom als agraïments, un adhesiu de la sèrie i un dibuix original a color dels personatges on hi apareixerà el teu retrat 'porquinitzat'!

Aporta-hi 45 €

12 sumadors
(Queden 3 de 12 recompenses)
Dos exemplars del llibre amb el teu nom als agraïments, samarreta, adhesiu i un dibuix original a color dels personatges amb el teu retrat 'porquinitzat'.

Aporta-hi 60 €

9 sumadors
Per a grups i col·lectius (sense ànim de lucre) Us enviarem tres exemplars del llibre i un dibuix original a color (amb el retrat 'porquinitzat' de qui ens demaneu), tot amb les despeses postals incloses. El vostre "logo" o nom apareixerà en un lloc visible a la contraportada.


Blog del projecte

Ja el tenim!!!
Ja el tenim aquí. Encara està dormilega, però a poc a poc comença a voler veure món. Sembla que té gana, com si tingués pressa per créixer... alguns ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!