Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ens dónes un cop de mà?

Un projecte de APLC

Articles

Dilluns, 7 d'abril

L'Ateneu Popular de les Corts al Infobarris

Encara no has vist el reportatge que Btv les Corts va fer de l'Ateneu? 
 Pots veure-ho amb el següent enllaç 

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/04/04/lateneu-popular-de-les-corts-comenca-la-reforma-del-local/





Dilluns, 3 de març

LES RECOMPENSES DEL TOTSUMA

LES RECOMPENSES DEL TOTSUMA.
Adjuntem una llista amb la informació de cada recompensa ampliada.


·         Agraïment web: Apareixerà el teu nom i cognoms al llistat de sumadors i sumadores que penjarem permanentment al web de l’Ateneu (http://www.ateneupopulardelescorts.org).

·         Agraïment físic: Apareixerà el teu nom i cognoms gravats a mà a una part del nou local de l’Ateneu. En principi serà a la barra de la cafeteria o a una paret.

·         Cartell “Viure vol dir prendre partit”: És un cartell inèdit de tamany DIN-A3, en B/N. El fons està composat pels cartells dels actes que hem organitzat des de l’Ateneu i dita d’Antonio Gramsci. 

·         Cartell “autor-a català-na”: Podreu escollir un d’entre diferents cartells inèdits. De fons, la imatge d’un autor/a català/na com Maria Mercè Marçal, Joan Fuster, tal, entre d’altres. A sobre, una cita cèlebre superposada. Per saber quin voleu, ens posarem en contacte demanant-vos el número que acompanya l'autor/a o el nom d'aquest/a

 1          2          3

 4           5          6

 7          8           9 

 10        11     

·         Samarreta clàssica Ateneu: Es tracta de la clàssica samarreta que vesteix l’Ateneu des de fa 5 anys. És una samarreta negra amb la coneguda dita de Gramsci “Viure vol dir prendre partit”. Disponible en qualsevol talla.



·         Samarreta nou model: És la samarreta que llancem en motiu del TotSuma. L’estampat és un nou disseny. L’adjuntem a continuació. 

·         Cervesa commemorativa Ateneu: És una ampolla de cervesa artesana, edició limitada amb etiqueta de l’Ateneu Popular de les Corts. En breus descobrirem més informació sobre el tipus de cervesa. És un producte dissenyat en col·laboració amb el pub “The Black Lion” http://blacklionbcn.wix.com/theblacklion .  

·          Sopar COOperatiu: Us convidem a un sopar al nou local amb productes de la Cooperativa de Consum La Panarra, marca de l’Ateneu. El menú el desvetllarem més endavant, però podem avançar que seran productes de proximitat i majoritàriament ecològics. Hi haurà opció vegetariana i vegana.

·         CD Che Sudaka: Àlbum aportació de "Che Sudaka".  

·         Llibre de Xipotades i el llibre “Els contes de Mossèn Bitarol”:  Des de la capital del Rosselló, Perpinyà, ens arriben un parell de llibres que porten els títols anteriors. Xipotades, de l’autor... I “Els Contes de Mossèn Bitarol”, de .... Aquesta recompensa no hagués estat possible sense la participació de “La Llibreria” de Perpinyà. http://www.llibreriacatalana.com/

·         Lot de cerveses artesanes: Lot de tres cerveses artesanes (Pau Farinetes, Beercelona, cervesa commemorativa Ateneu). És un producte dissenyat en col·laboració amb el pub “The Black Lion” http://blacklionbcn.wix.com/theblacklion .  



·         Entrada doble Espiga de Les Corts: Oferirem 5 entrades dobles d’un sol ús per a qualsevol acte cultural de la SC l’Espiga de les Corts.
Els únics condicionants són: 
1)      L’aforament de la sala (si no es té reserva prèvia)
2)      Fer reserva prèvia (l’Espiga comptarà amb 10 seients reservats). Tot i això, hi prioritza l’ordre temporal de reserva. 


· Bossa Ateneu: Confeccionarem bosses amb el nou estampat en motiu del TotSuma. [Properament imatge]
         
·         Dinar Terra d’escudella: Es tracta d’un menú per a dues persones per dinar, de dilluns a divendres al restaurant “Terra d’Escudella”. Aquest emblemàtic punt de trobada posa a l’abast de tothom la rica cultura gastronòmica dels Països Catalans.
Aquesta recompensa no hagués estat possible sense el cop de mà de la gent del Terra d’Escudella. http://www.tdk.cat/  


 
 

·          Actuació infantil d’Oriol Canals: Aquesta recompensa està pensada per a col·lectius i organitzacions, però també per famílies que vulguin convidar un animador infantil a alguna celebració. El cortsenc veterà Oriol Canals us ofereix una actuació personalitzada i dirigida a un públic infantil.
L’equip de so anirà a càrrec del músic mentre que el transport l’haurà de pagar el o la sumadora.
Aquesta recompensa no hagués estat possible   sense la gentilesa de l’Oriol Canals. http://www.oriolcanals.com/



Ben aviat ampliarem la informació amb més imatges! Estigueu atentes a les actualitzacions! 



158
sumadors
6775 €
dels 5000 necessaris
finalitzat
el 12/04/2014
Assolit 135%

Aporta-hi 5 €

4 sumadors
COP DE MÀ SIMBÒLIC
Agraïment Web

Aporta-hi 10 €

42 sumadors
PETIT COP DE MÀ
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local

Aporta-hi 15 €

8 sumadors
COP GRÀFIC
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local + Cartell DIN A3 “VIURE VOL DIR PRENDRE PARTIT”

Aporta-hi 20 €

17 sumadors
COP DE CAP_ Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local + Cartell inèdit DIN-A3 d’autor/a català/na a escollir

Aporta-hi 25 €

23 sumadors
COP VINTAGE_ Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local + Samarreta clàssica Ateneu

Aporta-hi 35 €

23 sumadors
COP TÈXTIL
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local + Samarreta Ateneu (nou model) + Cartell DIN-A3 “VIURE VOL DIR PRENDRE PARTIT”

Aporta-hi 45 €

9 sumadors
COP ATENEUENC
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local + Samarreta clàssica Ateneu + Cartell DIN-A3 “VIURE VOL DIR PRENDRE PARTIT” + Cervesa artesana commemorativa de l’Ateneu

Aporta-hi 55 €

9 sumadors
(Queden 22 de 30 recompenses)
SOPAR COOPERATIU
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local + Cervesa artesana commemorativa de l’Ateneu + Sopar Cooperatiu amb productes de la Cooperativa de consum eco-pròxim La Panarra entre els i les mecenes.

Aporta-hi 55 €

2 sumadors
(Queden 23 de 25 recompenses)
COP MUSICAL
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local + Samarreta clàssica Ateneu + 2 Cerveses artesanes commemoratives Ateneu + CD Che Sudaka

Aporta-hi 65 €

0 sumadors
(Queden 20 de 20 recompenses)
COP NORD-CATALÀ
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local + Samarreta clàssica Ateneu + Bossa commemorativa Ateneu + Llibre “Xipotades” - Llibre “Els Contes de Mossèn Bitarol” [la Llibreria]

Aporta-hi 75 €

1 sumadors
COP CERVESER
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local + Samarreta clàssica Ateneu + Bossa commemorativa Ateneu + Lot de 3 Cerveses artesanes (inclou cervesa commemorativa Ateneu)

Aporta-hi 85 €

1 sumadors
(Queden 14 de 15 recompenses)
COP CULTURAL
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local + Samarreta clàssica Ateneu + 2 Cerveses artesanes commemoratives Ateneu + 5 entrades dobles per als actes de l’Espiga de les Corts

Aporta-hi 95 €

5 sumadors
(Queden 0 de 5 recompenses)
COP AL TDK
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local + 2 Samarretes clàssiques ateneu + 2 Bosses commemoratives Ateneu + Dinar de Menú per a dues persones al “Terra d’Escudella” (dies laborables)

Aporta-hi 150 €

10 sumadors
COP SOLIDARI I
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local

Aporta-hi 250 €

2 sumadors
COP SOLIDARI II
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local

Aporta-hi 350 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
COP COL·LECTIUS
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local + Actuació per a infants a càrrec d’Oriol Canals (transport a càrrec del sumador/a)

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
COP SOLIDARI III
Agraïment Web + Agraïment gravat a mà al nou local


Blog del projecte

L'Ateneu Popular de les Corts al Infobarris
Encara no has vist el reportatge que Btv les Corts va fer de l'Ateneu?   Pots veure-ho amb el següent enllaç  http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/04/04/lateneu-popular-de-les-corts-comenca-la-reforma-del-local/ ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!