Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Chico Buarque en català

Un projecte de SergiDanti

Articles

Divendres, 16 de maig

PRE-ESTRENA PER AMICS

PRE-ESTRENA PER AMICS

Aquest DIJOUS, a las 21:30 hs,

al CÓMICO, d'Aribau 87 (amb Mallorca).
 

PRE-ESTRENA DEL CD

"TOTES LES MANERES DE ESTIMAR"

que tant generosament vareu col·laborar a fer possible!

Com ja estava proposat en les condicions, 

HI ESTEU CONVIDATS.

(si reserveu al , tindreu bon lloc)

http://www.comico-comico.com/reservas.html

o trucant al 649 445550




Divendres, 2 de maig

L'heu rebut? ¿Ha llegado?

L'heu rebut? ¿Ha llegado?

Buenos amigos:

Hemos hecho un envío de más de 30 CD's, a todos aquellos que debían recibirlo, pero muy muy poquitos nos han confirmado el su recepción...

Si podéis, aunque sea solo a vuelta de correo, respondiendo con un OK o cosa similar, contestadlo, porque así sabremos que todo ha ido bien.

Si no, tendríamos que volverlo a enviar...

Abrazo

Sergio



Dimarts, 29 d'abril

JA TENIM EL CD!...

JA TENIM EL CD!...

Fa pocs dies ens han entregat el CD, gravat i fabricat gràcies a la vostra fe... 

L'estem enviant per correu. Molt us agrairia que si el rebeu, ens ho feu saber al info@sergiodanti.com 
 
Esperem que us agradi, perquè hi teniu part de responsabilitat!!

Una abraçada i mil gràcies

Sergi Dantí





Dijous, 9 de gener

Estem enviant el CD...

Però veiem que molts dels aportadors no se l'han descarregat... Possiblement penbsen que el que els hi arriva és un spam, i "s'espamten".

NO, No un espanteu... Si us arriva un mail de WETRANSFER, DIENT APROXIMADAMENT AIXÒ...

 
WeTransfer (noreply@wetransfer.com)
Para:VUESTRA DIRECCION MAIL
Imagen de WeTransfer
 
 
 

Tienes archivos

 

WeTransfer
 

sergio@sergiodanti.com

te ha enviado algunos archivos

Como estaba prometido, y dentro de la extensa lista de personas que ayudaron, sois los primeros seres humanos en recibir, recién salido del horno "TOTES LES MANERES D'ESTIMAR".

Un abrazo inmenso a todos

Sergio



Dimarts, 7 de gener

Us estem enviant el CD (7/1/2014)

Us estem enviant el CD (7/1/2014)

Tal i com estavem compromesos, el CD ja está viatjant cap els vostres correus...
Sereu dels primers éssers humans en escoltar "TOTES LES MANERES D'ESTIMAR - Sergi Dantí i Euclydes Mattos canten Chico Buarque".

Moltes. moltíssimes gràcies a tots per la vostra paciència, generositat i esperit aventurer i per creure en les coses que porten plaer i que potser ens fan crèixer i que imaginem que son útils per a l'esperit.

Us arribará des de la web "We Transfer". No ho tracteu com a spam.  D'alli ho podreu descarregar.



Dimarts, 7 de gener

El MASTER JA ESTA AQUI

El MASTER JA ESTA AQUI

Finalment, el màster de "TOTES LES MANERES D'ESTIMAR (les cançons de Chico Buarque)" està llest, després de mil peripècies. Els artistes (Euclydes Mattos i jo), i qui ha aconseguit donar-li ànima al disc, l'artista-productor Enric Hernàez, feliços perquè justament el dia que acordàvem fer un sopar a casa, únicament per estar contents, ens arriba el CD... Vaig traduir amb enorme amor (i fins a vint versions de cada cançó) les lletres profundes, sensuals i sàvies de Chico Buarque al català, després d'un any de buscar unir la fidelitat amb el manteniment de la idea, l'essència, el sentiment, el ritme, la cadència, les rimes...

I després, a assajar-les amb Euclydes, gravar-les i cantar-les en una primera versió en Audioart Estudi, i després la cerca d'un altre estudi per acabar el treball i enaltir-ho, cosa que s'aconsegueix gràcies al meravellós Guilli Pérez i el seu BonSó Estudi (Plaça del Sol, Gràcia, Barcelona), l'Enric i les seves regrabacions de totes les veus i rebarreges i master definitiu.

Preciós sopar anit i començament d'una etapa d'alta felicitat, intueixo... Gràcies a tots.

Ara, el disseny del llibret i la fabricació. Ja us enviarem, en el transcurs d'aquesta setmana, la versió digital... perquè veieu el que heu fet!!

Més gràcies.



Dimecres, 25 de desembre

JA ESTEM FINALITZANT LA GRAVACIÓ...

JA ESTEM FINALITZANT LA GRAVACIÓ...

Si... A l'estudi BonSó, del Guille Pérez, amb la producció apassionada, meravellosa i que mai serà prou agraïda de l'Enric Hernàez, estem donant els darrers tocs al Cd que es titularà... "TOTES LES MANERES D'ESTIMAR".

Això vol dir que, potser els primers dies de gener, els qui heu col·laborat amb tan meravellosa bona voluntat i heu suportat l'allau de mails amb el que us hem bombardejat durant els 45 dies del "TotSuma"... ja podeu rebre el Cd per mail...

Ho farem mitjançant una web d'enviaments, en la que us hauríeu de registrar (ja us arribarà el mail amb les instruccions), perquè no es perdi qualitat i pugueu tenir la gravació amb el millor possible (el que significa, que serà "pesada"... de bytes, eh? Espero que sigui lleugera de sentir i gaudir.



FELIÇ NADAL PER A TOTHOM!!!



Divendres, 25 d'octubre

ENS HEM PASSAT!!

ENS HEM PASSAT!!

Hem assolit el 114%!!
 
Moltes gràcies, amics:
 
Volem agrair profundament als amics que ja han participat, cadascú com ha pogut.
 
1.- A tots aquells que s’han comunicat per dir que no era el millor moment per ells, però dessitjant-nos sort.
 
2.- Aquells que no estan per gastar, però han fet com el “Santa Fe”, oferint-nos el seu local per fer una funció destinant el 100% a la producció del CD. (possiblement fem una PRE-ESTRENA el divendres 8 de novembre) La ESTRENA serà al desembre.
 
3.- A tots aquells que feia temps (anys) que no veia, però que han demostrat que el afecte no te res a veure amb el temps, que la amistat perdura allí, dins del cor.
 
4.- I a tots els que heu aguantat l’allau de mails al que us he sotmès. Prometo no fer-ho més. De moment.
 
Tots ells tindran CD i : Llibre Bilingüe amb les lletres, entrada al Recital Oficial de presentació, Agraïment AMB FOTO al CD... o podran donar una sorpresa a algú amb un recital a casa seva... segons el tipus de col·laboració que hagin escollit 
 
Fort aplaudiment per:
 
Albert Plana
Ana
Antonio Fornés
Arnau Vilardebó
Assumpta Vendrell
Belinda Olayo
Bibliomusicineteca
Bondia (V.Lluch)
Buho Loco (Román)
Carme Vilà
Christine Bertin
CoYoga (Corinne!)
Denis Buffière
Dora Garde
Doxa4 (Eduard Rodríguez)
Eli Iranzo
Elisenda Figueras
Gabriel M. Pérez Fuster
Imma Ribalaiga
Immamontserrat
Irene Domènech
Irishman
Irishman (Augusto Trepat)
J.M.Viaplana
Jayzee
Joan Lopez
Jordi Roura
Jorge Bernárdez
Lluïsa Julià
Magin Solé Rodríguez
Maribel Pinós
Mirta Negro
Quim Manyós
Rubèn Martínez Santana
Sac Nicté
Sandra Rehder
Serotonina1976 (Javi Jareño)
Siscu Baiges
Teresa Vallicrosa



Divendres, 20 de setembre

LA GRAVACIÓ

LA GRAVACIÓ

SERGI DANTÍ:                   veu, versions, arranjaments
EUCLYDES MATTOS:      guitarres i arranjaments
PABLO GIMÉNEZ              flautes
ORIOL GONZALEZ           baix
DANIEL LEVY                    bateria
PERE HERNÁNDEZ         Tècnic de so:                    
ROSA GASULL                 Supervisió literària:    

Gravat als estudis AUDIOART, Barcelona



Diumenge, 8 de setembre

QUI SOM?

QUI SOM?

CHICO BUARQUE

Premiat i respectat i admirat tant com a compositor, com a novel·lista i com a poeta, Chico Buarque és una referència obligatòria de la música brasilera dels anys 60 fins avui. La seva influència és decisiva en pràcticament tot el que ha creat musicalment el Brasil en els últims 35 anys, pel estil melòdic, harmònic i poètic que les seves obres presenten.



Polivalent, des-de obtenir amb les seves novel·les premis literaris fins a guanyar la multitudinària desfilada del Carnaval de Rio de Janeiro amb una música seva que feia al·lusió a la història de la explotació del seu país, o participar al Festival de Cannes amb una pel·lícula basada en la seva novela i amb la seva música, coproducció Brasil, Cuba i Portugal, amb Jorge Perrugorría com a protagonista.
Fill de l’historiador Sergio Buarque de Hollanda, va viure en San Paulo, Rio i Roma durant la infància. Des de nen va tenir contacte, a casa seva, amb grans personalitats de la cultura brasilera, com Vinicius de Moraes (amb qui acabarien composant junts), Baden Powell i Oscar Castro Neves, amics dels pares o de la germana gran, Miúcha, també cantant i guitarrista. Al 1965 va gravar el seu primer LP, amb "Pedro Pedreiro (Pere Paleta)" i "Somni d'un Carnaval". Des de llavors no va parar de composar i participar a festivals internacionals de música, i a programes de TV. Va musicalitzar el poema "Mort i Vida de Severina", de João Cabral de Melo Neto, que va ser un èxit enorme a Brasil i França
A partir de la instauració dela dictadura al Brasil, hi ha un canvi en les seves lletres, i sembla desvincular-se explícitament del lirisme nostàlgic i  sense compromís que abans semblava identificar-lo. Compon “Mal que et pesi en a tu”, una resposta crítica al règim dictatorial. Sorprenentment, la música passaria incòlume per la censura prèvia i es convertiria en un himne de la resistència. Després de vendre prop de 100 mil còpies, la cançó és censurada, el disc és retirat de les botigues i es clausura la fabrica de la gravadora. Per al públic, no havia dubtes: el "vostè" de la música era el general Emílio Garrastazu Médici, llavors president de la República, durant el govern de qui van ser comeses les majors atrocitats. Al ser interrogat sobre qui era el "vostè" de la cançó, Chico respon: "És una dona molt autoritària". Després d’aquest episodi, el cerc a les seves composicions s’endureix.
Al costat, entre altres noms, de l'arquitecte Oscar Niemeyer, de l'editor Ênio Silveira, i de seu propi pare, participa del Consell del Cebrade - Centre Brasil Democràtic - organització d'intel·lectuals públicament compromesos amb la lluita contra la dictadura.
Al 1966 es va fer conegut al Brasil per "La Banda", interpretada per Nara Leao, que va aconseguir el primer premi al Festival de Rio. La seva participació en festivals va ser definitiva per a la consolidació de la seva carrera. Va fer èxit amb "Roda Viva", "Carolina" i "Sabiá". Va llançar LP’s als finals de la dècada dels 60, fent shows a França i Itàlia, on es va haver d’exiliar. Tornat al Brasil, va fer música per a cinema i va gravar un dels seus discos més aconseguits, "Construcció". Vàries de les seves composicions i peces de teatre van tenir problemes amb la censura a l'època de la dictadura militar, i va arribar a signar algunes de les seves músiques com "Desperta, Amor", amb pseudònim. En el teatre, va escriure "Gota D'Aigua" amb Paulo Ponts, i la "Òpera del Malandro". Com escriptor, va publicar la novel·la "Destorbo" i, quatre anys després, "Benjamin". Després d'això va tornar a dedicar-se a la música, editant  "Per a tots" en 1993 i "Les ciutats" en 1999, ambdós amb àmplies gires per Brasil i exterior.

 
EUCLYDES MATTOS
 
Euclydes Mattos va començar la seva carrera professional amb amb catorze anys i, encara que va estudiar la carrera de Dret, va decidir dedicar-se exclusivament a la música, a la qual ha consagrat els últims trenta anys. Espanya ha estat clau en la seva trajectòria, ja que aquí s'ha desenvolupat no només com a intèrpret sinó com a compositor, una doble labor que s'ha plasmat en els cinc discos editats fins avui. Prova de la seva versatilitat és la capacitat per tocar tot tipus d'obres i arranjaments per a corda, des de Bach a The Beatles, passant per Baden-Powell.


 
Neix a Santos (Sâo Paulo/ Brasil).
 
Inicia els seus estudis als sis anys, tenint com a professor al seu avi matern. Rep formació clàssica, i als setze anys ja dóna recitals per Brasil. Llicenciat al conservatori “Heitor Vila-Lobos” i a la Facultat Catòlica de Dret de Santos, decideix seguir la carrera de músic. Es trasllada a Sâo Paulo, on és contractat per la Companyia de Turisme i a diverses cases nocturnes, entre les quals destaca el “Boca da Noite”, històric bar musical de la nit paulista dels 80, en el qual treballa durant quatre anys. Grava i actua, entre uns altres, amb Vania Basts, Eduardo Gudin, Roberto Menescal, Ana de Hollanda i amb el gran compositor Zé Ketty.
 
A mitjans del 1992 viatja a Espanya i, a proposta del Consolat General de Brasil a Barcelona (Lauro Moreira), dirigeix un projecte anomenat 'Un Viatge a través de la Música Popular Brasilera', que presenta per tota la península i Balears.
 
Comença la seva vida professional a Europa. És convidat a tocar en els llocs més prestigiosos; clubs de jazz, cases de cultura, teatres i festivals com el Festival de ‘Músiques del Món' de Navarra, el VII Festival de Rabat i el XXIII Festival Internacional de Asilah al Marroc (2001), el X Festival de Guitarra de Barcelona (1999), I Festival de Música Brasilera de Tenerife (2004), Expozaragoza (2008), cicles diversos de les Fundacions La Caixa i Caja Madrid per tota Espanya (2007, 2008, 2009), Festival de la Medina de Ville de Tunis (2009), Casino de Barcelona, Portugal i per descomptat a Brasil, on és reconegut com a mestre de prestigi internacional i va ser convidat a la commemoració del 464 aniversari de la Ciutat de Santos (2010).
 

SERGI DANTÍ

Actualment, gira amb la Fira “Estelània” per tota Catalunya. 



2010: Cançons Essencials Catalanes”, homenatge als exiliats catalans i investigació sobre les nostres cançons. Set mesos de recitals a la BIBLIOTECA NACIONAL DE CATALUNYA, i dos cicles més de dues setmanes cadascú, a més de actuacions à la BiBlioMusiCineteca, Cafè-Teatre “Cincómonos” a l'Església St Felip Neri, al Palau Dalmases i també una temporada a la Sala del Balconet, al Café de la Òpera i diversos Ajuntaments catalans.
 
Gires internacionals: Festival d'Humor de Bs As, tres gires per diversos Festivals de Colòmbia (2005, 2007 i 2010), Actuacions en TV Miami, V Festival de Cabaret de Mèxic.

Llibres:  A Colòmbia es publiquen dos llibres: “Visió de Matinada”, i “Antología” amb contes seus.
 
Fets Artístics: el 2003 torna als escenaris i des de les hores crea quatre espectacles, representats a diversos teatres i Festivals: “Marabunta”, “DaNtíDeNit”, “Queridas Bestias” “Escucha Imbécil” 

Temporades Teatrals: Teatre Muntaner (2 mesos), Barcelona Music Hall (7 mesos), Sala d’Art Cincómonos (6 mesos), Forum de les Cultures (al Cabaret-te”) i diversos festivals internacionals. Arriba a les 600.000 descàrregues de les seves cançons a Internet. 2009: “Vervíbor de la setmana” en la web de Màrius Serra vervíbors.com, pels seus reportatges a Manel Fuentes, Joan Pera, Rubianes, Carme Ruscalleda, Josep Mª Pou, etc a BTV.
 
Televisió: Creador, director i guionista per a Via Digital dels “Premis d'Humor “El Bosco”, que compten amb Pablo Carbonell, Paz Padilla, Alexis Valdés, Jose Luis Coll, Tamarit, Leo Bassi... Festival d'humor basat en “El Jardin de les Delícies”, d'aquest pintor. (2008) XARXA DE TELEVISORAS CATALANES, 6 mesos d'espai-monòleg de 5’. (BarcelonaTV i 56 repetidores). "BETROPOLIS", BTV (2006) Personatge de psicòleg que "terapeutitza" a famosos com Manel Fuentes, Paco Morán i Joan Pera, Pepe Rubianes, Carme Ruscalleda, Josep Mª Pou i d'altres
 

Primeres notes
Nascut  a Buenos Aires, nét de destacats exiliats catalans, és un veterà coneixedor de l'escenari, doncs hi ha treballat, a més d'actor i comediant, també en les facetes de director musical, de cantant, de manager, músic, compositor, escriptor, arranjador musical, director d'orquestres, cantant. Escriu i representa els seus propis espectacles a diversos països i festivals internacionals. A Buenos Aires va crear cançons i música per 22 obres de teatre. Presentador a la TV argentina i cantant. Com a cantautor: 2òn Premi del Festival de la Cançó Llatinoamericana “Parc del Plata” Nominat en la terna per als premis “Estrella de Mar” per “El Show de Sergio Dantí”. A Barcelona, a partir del 2004, crea i estrena 4 espectacles. Edita “Musiquitas” una referència encara viva en el mon de la cançó infantil.
 
 



43
sumadors
1720 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 23/10/2013
Assolit 114%

Aporta-hi 15 €

17 sumadors
Avançament del CD en format digital + 1 còpia del CD en format físic (enviament inclòs)

Aporta-hi 20 €

12 sumadors
Avançament del CD en format digital
+ 1 còpia del CD en format físic (enviament inclòs)
+ entrada al recital de presentació.

Aporta-hi 25 €

3 sumadors
Avançament del CD en format digital
+ 1 còpia del CD en format físic (enviament inclòs)
+ llibret amb les llletres en versió bilingüe (enviament inclòs)
+ entrada al recital de presentació.

Aporta-hi 30 €

3 sumadors
Avançament del CD en format digital
+ 1 còpia del CD en format físic (enviament inclòs)
+ llibret amb les llletres en versió bilingüe (enviament inclòs)
+ entrada al recital de presentació
+ aparèixer als agraïments del disc

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
Avançament del CD en format digital
+ 1 còpia del CD en format físic (enviament inclòs)
+ llibret amb les llletres en versió bilingüe (enviament inclòs)
+ entrada al recital de presentació
+ aparèixer als agraïments del disc (amb fotografia)

Aporta-hi 80 €

2 sumadors
+ CANÇONS ESSENCIALS

Avançament del CD en format digital
+ 1 còpia del CD en format físic (enviament inclòs)
+ llibret amb les llletres en versió bilingüe (enviament inclòs)
+ entrada al recital de presentació
+ aparèixer als agraïments del disc (amb fotografia)
+ CD "Cançons essencials Catalanes" de Sergi Dantí (enviament inclòs)

Aporta-hi 250 €

3 sumadors
+ RECITAL A DOMICILI (Catalunya)

Avançament del CD en format digital
+ 1 còpia del CD en format físic (enviament inclòs)
+ llibret amb les llletres en versió bilingüe(enviament inclòs)
+ entrada al recital de presentació
+ aparèixer als agraïments del disc (amb fotografia)
+ Recital acústic particular al vostre domicili


Blog del projecte

PRE-ESTRENA PER AMICS

Aquest DIJOUS, a las 21:30 hs, al CÓMICO, d'Aribau 87 (amb Mallorca).   PRE-ESTRENA DEL CD "TOTES LES MANERES DE ESTIMAR" que tant generosament vareu ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!