Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

La Selecció Catalana de Futbol Australià a Europa

Un projecte de jadsera



  • Insereix-lo en una pàgina web

La Selecció Catalana de Futbol Australià necessita suport per a poder participar al campionat europeu, que es celebra el proper 20 i 21 de setembre a Bordeus.

Els dos últims anys els campionats europeus els hem hagut de costejar al complet els mateixos jugadors, però aquest any la situació econòmica complica molt més el fet de poder repetir aquest modus operandi, i això xoca de ple amb la gran il·lusió que ens fa als jugadors el fet de poder representar a Catalunya en una final europea de Futbol Australià amb aquest ressò.

La veritat és que els entrenaments són molt durs, l'esport molt dinàmic i de gran vincle entre els jugadors de l'equip, i veure com  trontolla el premi de poder-hi participar per uns diners dels que no podem fer-nos càrrec és molt i molt dur d'acceptar. Així doncs aquest diners ajudarien als jugadors a no haver de fer front a la totalitat de les despeses.

Seria un somni per nosaltres poder aconseguir i assolir aquests diners i poder-hi anar, de totes maneres, moltes gràcies a tots per l'interès.



QUÈ ÉS EL FUTBOL AUSTRALIÀ?

El futbol australià es un esport amb 150 anys d´història que es practica en els cinc continents, i està considerat com un dels sis esports més durs del món. L´objectiu del joc es marcar a la porteria contrària mitjantçant un xut amb el peu. Es pot jugar la pilota amb els peus i amb les mans i està permès placar a l'estil del rugbi, però no existeix el fora de joc. A Europa els principals països on es juga son Dinamarca, Suècia, Alemanya, la Gran Bretanya, Irlanda i Catalunya.

QUINA PRESÈNCIA TÉ A CATALUNYA?

Actualment hi ha dos equips en actiu, Els LLops del Pla i Els Cossetans de Tarragona. Fins fa ben poc també hi havia els Bocs de Cornellà i els Belfry de Valls, però la nul.litat en els ajuts econòmics, la falta de suport de les corporacions locals i el desengany dels mateixos jugadors enfront aquesta situació ha propiciat que molts d'ells hagin abandonat la pràctica d'aquest esport a Catalunya.

Un dels problemes més greus que aquest esport ha d'afrontar és la desconeixença per part del gran públic, que prefereix anar a veure un esport més comú enfront d'un de més novedós, tot i que la seva antiguitat sigui del tot reconeguda. Es juga a tot el món, sobretot al nord d'Europa i cada cop més a Catalunya. Tot i la seva antiguitat encara no és molt reconegut, però avança a passes fermes. Actualment la Selecció Catalana està reconeguda internacionalment, és membre fundadora de la AFL Europa i reconeguda com a tal en els seus estatuts oficials, i competeix contra la Selecció Espanyola. A més participem anualment al campionat europeu, que aquest any se celebrarà a Bordeus, i formem part del les juntes anuals on es van decidint les directrius i el modus operandi a seguir.

És per això que hem decidit fermament no ensorrar-nos i lluitar per tirar endavant el futbol australià a Catalunya, un dels esports més minoritaris que hi ha però un dels més dinàmics, precisos i estratègics, on el joc en equip i la compenetració entre els jugadors por fer que la gent aprengui a disfrutar-lo si entre tots ens ajudeu a donar-li una oportunitat.


ENLLAÇOS I PREMSA

AFL Europa

Selecció Catalana de Futbol Australià

Futbol australià

El Periódico (27/08/2013) La selecció catalana de futbol australià busca finançament a internet 





 

La Selecció Catalana de Futbol Australià a Europa

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

jadsera
jadsera
El Pla de Santa Maria
67
sumadors
2010 €
dels 2000 necessaris
finalitzat
el 17/09/2013
Assolit 100%

Aporta-hi 10 €

23 sumadors
1€ jugat a la nova Loteria Catalana (quan hi hagi número l'anunciarem)

Aporta-hi 20 €

16 sumadors
2 € jugats a la nova Loteria Catalana de Cap d'Any (quan hi hagi número l'anunciarem)

Aporta-hi 30 €

12 sumadors
3 € jugats a la nova Loteria Catalana de Cap d'Any (quan hi hagi número l'anunciarem)

Aporta-hi 50 €

14 sumadors
Una samarreta commemorativa de l'esdeveniment

Aporta-hi 200 €

2 sumadors
Viatja amb l'equip a Bordeus (allotjament no inclòs). Limitat a les places que hi hagi a l'autobús.


Blog del projecte

Molt Agraïts
Estimats amics, Ens adreçem a vosaltres per agrair-vos un cop més la inestimable ajuda que ens ha suposat als jugadors de la LLiga Catalana de Futbol Australià la vostra aportació econòmica, que ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!