Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Estelada d'espelmes a Barcelona

Un projecte de ANC Bcnes



  • Insereix-lo en una pàgina web

Qui som? 
 
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) és una organització cívica, de base transversal i unitària que té com a objectiu aconseguir la independència de la nació catalana per mitjans democràtics i pacífics.

Des de l'ANC vam organitzar la multitudinària manifestació de l'11 de setembre de 2012. Aquesta diada fem un pas més amb la Via Catalana cap a la Independència.

 
Perquè volem fer aquest totSuma?

Repetint l'experiència de l'any passat, el dissabte 7 de setembre a la tarda les assemblees territorials de l'ANC a Barcelona volem fer una jornada de mobilització que escalfi els motors per a un altre 11 de setembre històric.

Muntarem 15 parades informatives al voltant de Plaça Catalunya on els barcelonins es podran informar sobre la Via Catalana cap a la Independènciacomprar tiquets d'autocar per anar a trams de la Via a les Terres de l'Ebre i informar-se sobre com anar-hi amb transport públic o privat. A més celebrarem un any d'enceses d'estelades de l'Assemblea amb una estelada d'espelmes de 50x30 metres que omplirà el centre de la plaça.

L'ANC no rep subvencions, és finança a través de les quotes dels seus socis, el treball dels seus voluntaris i les aportacions ciutadanes. Pots participar d'aquest esdeveniment i ajudar a fer-lo possible apadrinant una part de les 24.000 espelmes que encendrem.

Junts ho farem possible!

Aquestes son algunes de les recompenses que podreu aconseguir amb les vostres aportacions









 


Estelada d'espelmes a Barcelona

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

ANC Bcnes
L'Assemblea Nacional Catalana del Barcelonès agrupa totes les assembles territorials de Barcelona i de l'Hospitalet.
104
sumadors
2010 €
dels 1850 necessaris
finalitzat
el 04/09/2013
Assolit 108%

Aporta-hi 5 €

24 sumadors
Apadrines 5 espelmes

Aporta-hi 10 €

37 sumadors
Apadrines 10 espelmes. Posem el teu nom a la espelma i et regalem la Polsera dels Països Catalans.

Aporta-hi 25 €

25 sumadors
Apadrines 25 espelmes, una samarreta de la Via Catalana i polsera dels Països Catalans. Especifiqueu la mida de la samarreta al camp d'observacions.

Aporta-hi 35 €

7 sumadors
Apadrines 35 espelmes, una estelada de Lona i una Polsera dels Països Catalans.

Aporta-hi 40 €

5 sumadors
Pack parella.
Apadrines 40 espelemes, dues samarretes de la Via Catalana i dues polseres. Especifiqueu la mida de les samarretes al camp d'observacions.

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
Apadrines 50 espelmes, una samarreta de la Via Catalana, una estelada, una polsera i un Pack de plaques de cava independentistes. Especifiqueu la mida de la samarreta al camp d'observacions.

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
Pack Familiar
Apadrines 100 espelmes, quatre samarretes de la Via Catalana, quatre polseres i plaques de cava independentistes. Especifiqueu la mida de les samarretes al camp d'observacions.

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
Dues polseres, dues samarretes de la Via Catalana, tres ampolles de cava 2014 i plaques de cava independentistes. Especifiqueu la mida de les samarretes al camp d'observacions.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
Quatre polseres, quatre samarretes, sis ampolles de cava 2014 i plaques de cava independentistes. Especifiqueu la mida de les samarretes al camp d'observacions.


Blog del projecte

El cartell d'Encén la Flama a Barcelona
Apunteu-vos a l'encesa i feu córrer el cartell! https://www.facebook.com/events/353035424830135/permalink/360415397425471/ Repetint l'experiència de l'any passat, el dissabte ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!