Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

SOM I SEREM, revista sobre el Lleida Esportiu (UE Lleida)

Un projecte de somiserem



  • Insereix-lo en una pàgina web

L'Oriol Jové és un noi de 14 anys amb un somni: poder imprimir en paper el seu projecte sense ànim de lucre: una revista digital sobre el Lleida Esportiu (antigament UE Lleida). Va començar el 2011 i des de llavors porta intentant aconseguir el finançament per poder-ho fer.

La recerca que contínuament fa de material històric l'ha portat, tot i la seva reduïda edat, a participar en les transmissions dels partits de l'equip i en tertúlies en una de les ràdios de la ciutat. A més, és soci des de ben petit i mai deixa d'assistir a l'estadi, i de gran li agradaria dedicar-se al periodisme.

El projecte va iniciar-se la tardor de 2011 amb una revista modesta, de tot just vint pàgines, i que es publicava els diumenges en que l'equip jugava a casa. Als cinc mesos, va passar a ser mensual i a tenir unes 40 pàgines. A més, es va canviar la monotonía de les classificacions i els resultats, pels reportatges, articles, entrevistes,... i una molt bona maquetació. A l'estiu de 2012, la revista va arribar a perfeccionar-se tal i com es coneix avui, amb una ampliació fins a les 60 pàgines i una periodicitat trimensual, tot i que les seccions es renoven constantment.

Com ja s'ha dit, el seu objectiu no és treure'n cap benefici, ja que ell gaudeix al màxim redactant-hi i editant-la, i la quantitat que es demana és justament la que requereix poder fer-la en paper.

Si es poden imprimir els números, aquests es vendrien a la ciutat de Lleida, probablement (s'està en negociacions) a la pròpia botiga del club (cal destacar, però, que és una publicació totalment independent a l'entitat).

El vídeo adjuntat és d'un reportatge que TV3 va fer a l'Oriol l'estiu de l'any passat en què destaca la feina del jove i l'impacte que té la revista.

Les revistes que penja de forma digital les pot llegir tothom i són aquestes: http://issuu.com/somiserem

Gràcies per ajudar!

NOTA: Les recompenses s'hauran de recollir al punt de venda de la revista, que properament ens comprometem a anunciar al blog. Això sí, només será a Lleida.
 

SOM I SEREM, revista sobre el Lleida Esportiu (UE Lleida)

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

somiserem
somiserem
Lleida
L'Oriol Jové és un noi de 13 anys amb un somni i una il·lusió: poder imprimir en paper la seva revista digital sobre el Lleida Esportiu (antigament UE Lleida). Va començar l'octubre de 2011 i des de llavors porta intentant aconseguir el finançament per poder portar la Revista SOM I SEREM a la imprempta. Amb l'ajuda de tots ho aconseguirem! Podeu llegir l'últim número que l'Oriol va penjar: http://issuu.com/somiserem/docs/estiu_2013__2___reparado3
10
sumadors
222 €
dels 750 necessaris
finalitzat
el 14/07/2013
Assolit 29%

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Es mostrarà a la nostra pàgina web una llista amb el nom de tots els contribuents.

Aporta-hi 19 €

5 sumadors
Adquirir la revista gratuïtament un any. També es mostrarà a la nostra pàgina web una llista amb el nom de tots els contribuents.

Aporta-hi 29 €

1 sumadors
(Queden 9 de 10 recompenses)
Una fotografia en format postal, signada pel jugador del Lleida, Jesús Imaz. També es mostrarà a la nostra pàgina web una llista amb el nom de tots els contribuents.

Aporta-hi 39 €

2 sumadors
(Queden 8 de 10 recompenses)
Una fotografia en format postal, signada pel jugador del Lleida, Jesús Imaz. També adquirirà la revista gratuïtament durant un any i es mostrarà a la nostra pàgina web una llista amb el nom de tots els contribuents.


Blog del projecte

La revista s'acomiada
Després de gairebé dos anys en funcionament, la Revista SOM I SEREM plega, pel moment, de la seva activitat. Ha estat una decisió dura però que s'havia de prendre sí ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!