Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajudem en Jordi: agredit i pendent de judici per dur una estelada

Un projecte de Fund_Catalunya

Articles

Dimecres, 10 de juliol

Lliurament de les recompenses del cas

La Fundació Catalunya ja ha enviat totes les recompenses als sumadors del cas d'en Jordi Mascort. En concret, s'ha enviat:
- agraïments a les xarxes socials i al web de la Fundació Catalunya
- diploma acreditatiu com a sumador (PDF)
- dossier del cas (PDF)

El lliurament de les recompenses va culminar el 9 de juliol amb la tertúlia amb en Jordi i membres de la Fundació Catalunya en agraïment  als sumadors que van aportar 100 €. A més, vam lliurar com a obsequi una estelada al sumador de 250 €.

*** Si algú no ha rebut la seva recompensa, pot enviar un correu a info@fundaciocatalunya.cat indicant-nos el seu nom d'usuari de totSuma.

Una vegada més, gràcies pel vostre suport!



Fundació Catalunya



Dimarts, 4 de juny

El cas del Jordi Mascort a punt d'acabar la fase d'instrucció

El cas del Jordi Mascort a punt d'acabar la fase d'instrucció

La fase d’instrucció per la querella interposada per Jordi Mascort contra agents de la policia nacional per agressió, detenció il·legal i tortures a l'inici del partit de la final de la Copa del Rei de futbol 2012 a l'estadi Vicente Calderón de Madrid, que inclou també la denúncia de la policia nacional on s'acusa en Jordi d'injúries a la monarquia, resistència i desobediència i d'instigació a la violència, està arribant a la seva fi. Els policies nacionals acusats ja han declarat. Queden per incloure a l'expedient algunes proves que va sol·licitar la defensa d'en Jordi, com els enregistraments de les càmeres de l'estadi. Les diligències prèvies s'estan tramitant al jutjat d'instrucció núm. 21 de Madrid. La instrucció del cas s’està realitzant de manera conjunta amb les denúncies interposades per uns nois bascos que van ser agredits i detinguts en un altre indret de l'estadi per uns altres policies, els quals també els han denunciat. Un cop acabi la fase d'instrucció pot passar que la jutgessa demani que es concretin les acusacions i les defenses com demanar el sobreseïment (tant de la querella d'en Jordi com de la denúncia de la policia). En el cas que la jutgessa demanés el sobreseïment de la querella es podria recórrer la decisió a l'Audiència Provincial de Madrid. A banda de la via penal també es va obrir un expedient administratiu sancionador contra en Jordi Mascort que proposava una multa de 6000 € i una sanció que suposava dos anys sense poder entrar en un estadi. Aquest procediment ha estat cancel·lat per caducitat de l'expedient per sobrepassar el termini de sis mesos sense haver-se emès resolució expressa.



Dijous, 23 de maig

Tots podríem haver estat en Jordi

Tots podríem haver estat en Jordi

Sumadors, moltes gràcies! Els correus que entre tots estem enviant a els nostres contactes van donant el seu fruit: 5530 € recollits! I encara queden16 dies per poder sumar fins als 9213 que en Jordi necessita.
 
Avui us enviem un missatge amb l’objectiu que tots tinguem present que aquesta és una situació que pot passar a qualsevol persona. Som en un moment històric on es van produint "discriminacions" cada cop més sovint. Malauradament podem citar exemples com les multes a la frontera amb Andorra per dur el CAT al vehicle, fa poc dies l’agressió al dolçainer d'Obrint Pas, etc.

Altres agressions lingüístiques recents
'M'han retirat el carnet de conduir per parlar en valencià' (24.12.2012)
'Vostè és una mal educada, això és Espanya i m'ha de parlar en espanyol' (10.01.2013)
 
Recordareu el cas de l’Èric Bertran, un nen acusat de terrorisme per demanar l'etiquetatge en català, que enguany ha donat lloc a la pel.lícula Fénix 11-23. En el moment dels fets la Fundació Catalunya va encarregar-se de la seva defensa jurídica http://www.fundaciocatalunya.cat/ca/que-fem/obert#project5
Ara, i gràcies al micromecenatge, la Fundació Catalunya ofereix el seu ajut en tots els casos en què sigui possible. Volem que ho sapigueu i convé difondre-ho perquè cap cas d’agressions quedi sense denúncia.
 
Us agraïm molt la vostra col.laboració!
Fundació Catalunya

Web: http://www.fundaciocatalunya.cat
Correu: info@fundaciocatalunya.cat
Tel: 93 272 42 50
Twitter: https://twitter.com/FundCatalunya



Dijous, 16 de maig

Ens ajudeu a aconseguir els 9213 € que calen a en Jordi, agredit per dur una estelada? L’entrevistem!

Si us plau, reenvieu aquest missatge a tothom que penseu que hi pot ajudar.

Coneixeu el cas d'en en Jordi: agredit i pendent de judici per dur una estelada? Tota la informació és a: http://www.totsuma.cat/projecte/ajudem-en-jordi-agredit-i-pendent-de-judici-per-dur-una-estelada
Vídeo amb el seu testimoni: http://youtu.be/q0z-dc63KF4
………………………………………………………………………..

Heus ací una petita entrevista a en Jordi, el protagonista d’aquest cas.

Fundació Catalunya: Quina és la teva valoració de l'experiència a totSuma?

Jordi Mascort: L'experiència de totSuma està resultant molt positiva, ja què gràcies a la seva gent, a la Fundació Catalunya i a tots els sumadors veig que després d'un any molt dur, hi ha molta gent disposada a ajudar-me.

FC: Què t'agradaria dir a tots els sumadors?

JM: Voldria agrair a tots els sumadors com m'estant ajudant i si pot ser, que ho segueixin fent, fent arribar el meu cas a tothom qui pugui donar-me una empenta a totSuma i poder arribar als 9213 € que em costen els advocats. Els maldecaps, viatges a Madrid i despeses diverses del procés no paren d'aparèixer i el fet de que fa quasi un any del malson fa que ho revisqui constantment. Per això, per a mi, és tant important el vostre suport, econòmic, però sobretot moral.

FC: Quan creus que podrem celebrar el desenllaç del teu cas? Què faràs per celebrar-ho?

JM: No sabem quan acabarà el procés. És difícil i costós lluitar contra una gent que cobren de tots nosaltres i que es dediquen a apallissar-te si els ve de gust quan, en democràcia i pacíficament, mostres una bandera que no els agrada. He promès una cosa: quan tot acabi, pujaré a un turó, on pujo de tant en tant, i junt amb la meva família hi penjarem una estelada, perquè la d'aquell dia al Calderón encara és pugui veure més alta i onejant.

Us agraïm molt la vostra col.laboració!
Fundació Catalunya

Web: http://www.fundaciocatalunya.cat
Correu: info@fundaciocatalunya.cat
Tel: 93 272 42 50
Twitter: https://twitter.com/FundCatalunya



Dijous, 9 de maig

Ja hem superat els 5000 €! Anem cap als 9213 €?

Ens dirigim als més de 200 sumadors del cas d'en Jordi.  Gràcies a les vostres aportacions ja hem superat els 5000 €! Però les despeses totals del procediment pugen 9213 €. Encara ens queden dies per sumar (fins el 8 de juny). Com ens podeu ajudar? Si podeu reenvieu el missatge que teniu tot seguit a independentistes, barcelonistes... i a qualsevol persona a qui li hauria pogut passar un episodi tan lamentable per mostrar una estelada.

Correu per copiar i enganxar:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Títol del correu: Ajudem en Jordi: agredit i pendent de judici per dur una estelada

Coneixeu el cas d'en en Jordi: agredit i pendent de judici per dur una estelada? Tota la informació és a: http://www.totsuma.cat/projecte/ajudem-en-jordi-agredit-i-pendent-de-judici-per-dur-una-estelada
Vídeo amb el seu testimoni: http://youtu.be/q0z-dc63KF4

Estem recollint aportacions des de la plataforma de finançament col·lectiu totSuma. Ja hem superat els 5000 €! Però les despeses totals del procediment pugen 9213 €. Encara ens queden dies per sumar (fins el 8 de juny). Com ens podeu ajudar? Reenvieu aquest missatge a independentistes, barcelonistes... i a qualsevol persona a qui li hauria pogut passar un episodi tan lamentable per mostrar una estelada.

Si superem els 9213 €, la Fundació Catalunya es compromet a reinvertir-los en nous casos semblants.

Us agraïm molt la vostra col.laboració!
Fundació Catalunya

Web: http://www.fundaciocatalunya.cat
Correu: info@fundaciocatalunya.cat
Tel: 93 272 42 50
Twitter: https://twitter.com/FundCatalunya



Dilluns, 6 de maig

Agraïment

M´agradaria agrair a tots i cadascun de vosaltres, que us hagueu posat a la meva pell i que amb el vostre suport i solidaritat em permeteu seguir lluitant. Avui havia de declarar davant el jutge un dels policies i ni tan sols s'ha presentat. Jo seguiré defensant-me, perquè aquell dia tant sols onejava una estelada...
 
Sempre endavant!
 
JORDI



231
sumadors
5840 €
dels 4373 necessaris
finalitzat
el 08/06/2013
Assolit 133%

Aporta-hi 10 €

127 sumadors
Agraïments a les xarxes socials i al web de la Fundació Catalunya

Aporta-hi 20 €

66 sumadors
L'anterior + diploma acreditatiu com a sumador (PDF)

Aporta-hi 50 €

30 sumadors
L'anterior + dossier del cas (PDF)

Aporta-hi 100 €

5 sumadors
L'anterior + tertúlia amb en Jordi i membres de la Fundació Catalunya

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
L'anterior + una estelada

Aporta-hi 500 €

2 sumadors
ENTITATS
reconeixement de l'entitat al web de la Fundació Catalunya i esment en totes els actes públics. Acte d'en Jordi i de membres de la Fundació Catalunya a la seu de l'entitat (si ho vol l'entitat)


Blog del projecte

Lliurament de les recompenses del cas
La Fundació Catalunya ja ha enviat totes les recompenses als sumadors del cas d'en Jordi Mascort. En concret, s'ha enviat: - agraïments a les xarxes socials i al web de la Fundació Catalunya ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!